Låt inte vinet förlora sin lyster

Det värsta som kan hända en flaska vin är luft. Luft förstör vinets smak och gör det oaptitligt. Ändå kan du inte bara dricka hela flaskan på en gång, det vore inte bra för din hälsa på något sätt. Att täppa igen flaskan med servett eller en gammal kork kommer inte hjälpa dig, vinet förblir förstört. Vad ska man då ta sig till när man vill spara det som är kvar i en flaska till senare.

Svaret finns hos KitchPro Helautomatisk Vinpump. Produkten är en genialisk liten sak som från och med att du köper in den kommer rädda alla vinflaskor du inte hunnit dricka dig igenom. Du fäster den på toppen av flaskan, och sedan skapar Vinpumpen ett vakuum som håller oönskad luft borta. Varje gång luft läcker in igen kommer pumpen starta igång och tömma den åter. På detta viset håller sig vinet färskt och välsmakligt. Vinpumpen kan också visa temperaturen på vinet och hur länge den varit i ett vakuum, så du vet när den är redo att dricka.

För vinfantaster är denna produkt ett absolut måste. Inget vin behövs gås miste om när den här finns i huset. För de som inte bryr sig så mycket om hur vinet smakar efter en dag i kylskåpet är den kanske inte lika mycket värd, men för alla oss andra vinnjutare är den definitivt värd att rekommendera.