Vispen har gjorts gammalmodig

Vispad grädde är något av det ljuvligaste som finns. Vare sig det är på goda bakelser eller nygjorda pannkakor kan ingen få nog av en tjock klick grädde. Men att vispa den kan bli riktigt jobbigt. Om du inte är välsignad med en elvisp behöver du stå i flera minuter tills din armbåge tjuter av smärta, och även ifall du kan använda dig av teknologi för vispningen kommer det stänka överallt i köket. Nu finns det dock en lösning som gör båda metoderna helt onödiga. Gräddblixten är en produkt som låter dig vispa grädde på bara 30 sekunder, utan att du behöver anstränga dig eller göra köket smutsigt. Den påminner mycket om en kaffepress: Häll grädden i den lilla bägaren, sätt på locket, och pumpa sedan med handtaget upp och ner. På nolltid har du en perfekt vispad grädde. Gräddblixten tar inte upp mycket plats, behöver inget eluttag som tvingar dig stå i hörnet av köket, och tvättas enkelt i diskmaskin. Det enda klagomålet är nog att den är väldigt liten, vilket försvårar saken om man behöver göra mycket grädde, men eftersom det går så snabbt att vispa grädden vinner man fortfarande tid även om man behöver göra flera omgångar. Speciellt folk som älskar att baka bör hålla utkik efter den här produkten.